پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وب سایت دکتر عبداله دیدبان٬ فوق تخصص غدد و متابولیسم خوش آمدید. لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد.
دیابت نوع یک
نوشته شده در یکشنبه 11 مرداد 1394
بازدید : 854
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

ژن های متعددی در ایجاد زمینه ژنتیکی ابتلا به دیابت نوع ۱ نقش دارند و عوامل محیطی متعددی مانند بیماری های ویروسی، پروتئین های شیرگاو و ترکیبات نیتروز اوره در بروز دیابت نوع ۱ مؤثرند.


:: موضوعات مرتبط: دیابت ,
:: برچسب‌ها: دیابت نوع یک , دبابت کودکان , علل دیابت کودکان , علل دیابت نوع یک , تشخیص دیابت نوع یک , علائم دیابت نوع یک ,



فاویسم
نوشته شده در سه شنبه 30 تير 1394
بازدید : 869
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

تعریف بیماری فاویسم : فاویسم یک بیماری ارثی خونی می باشد که به علت کمبود یکی از آنزیم های گلبول قرمز ایجاد می شود. این بیماری وابسته به جنس بوده و بیشتر در جنس مذکر دیده می شود. بیماران در حالت عادی کاملا طبیعی بوده و هیچگونه علامتی ندارند مگر آنکاه با مواد خوراکی مانند مانند باقلا  مواجهه پیدا کنند که در این صورت دچار علائم حاد بیماری می شوند.


:: برچسب‌ها: فاویسم , داروهای ممنوعه در فاویسم , درمان فاویسم , علت فاویسم ,



علائم گرمازدگی و درمان گرمازدگی
نوشته شده در پنجشنبه 25 تير 1394
بازدید : 775
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

گرمازدگی چیست؟
گرمازدگی موقعیتی حادّ و تهدید کننده زندگی است که در این حالت سیستم تنظیم کننده دمای بدن ، به دلیل قرار گرفتن طولانی مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حدّ گرما در بدن و یا وجود هر دو حالت ، از کار می افتد. درحالت گرمازدگی بدن نمی تواند گرمای اضافی خود را دفع کند، در نتیجه دمای بدن خیلی افزایش می یابد که می تواند اندام های اصلی را تخریب کند.


:: برچسب‌ها: علائم گرمازدگی , گرمازدگی , درمان گرمازدگی ,



راشيتيسم يا نرمي استخوان چيست
نوشته شده در دوشنبه 15 تير 1394
بازدید : 835
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

عوامل ایجاد راشيتيسم

راشيتيسم نرمي و ضعف استخوان های درحال رشد در کودکان است که عموما از عوامل بروز آن میتوان به دلایلی همچون کمبود طولاني و شديد فرم فعال ويتامين D نام برد.


:: موضوعات مرتبط: رشد , تغذیه , بیماریهای متابولیک استخوان و غده پاراتیرویید ,
:: برچسب‌ها: راشی تیسم , ریکتز , نرمی استخوان , استئومالاسی , کمبود ویتامین D , کمبود ویتامین د , ویتامین د فعال , منابع ویتامین D ,



آنچه والدين بايد درباره بلوغ فرزندشان بدانند
نوشته شده در یکشنبه 24 خرداد 1394
بازدید : 1115
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

همه والدين به اميد اينكه روزی فرزندشان بزرگ شود با مهر و محبت به او رسيدگی می كنند اما وقتی فرزندشان به سن بلوغ می رسد و دچار تغييرات جسمی و روانی می شود از رشد ناگهاني او تعجب م یكنند. پذيرش اين شرايط جديد برای كودک سخت است و به دليل تغييرات هورمونی و عاطفی دچار عدم تعادل می شود. نقش پدر و مادر در اين مرحله بسيار مهم است. آنها بايد بدانند با فرزند تازه بالغ شان چطور رفتار كنند تا اين مرحله را راحت تر پشت سر بگذارد.


:: موضوعات مرتبط: بلوغ , رشد ,
:: برچسب‌ها: بلوغ ,



توضیحاتی راجع به دندان های شیری
نوشته شده در یکشنبه 24 خرداد 1394
بازدید : 737
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

رویش دندان شیری با مشکلاتی همراه است که در اینجا به برخی از آنها می پردازیم.


:: موضوعات مرتبط: رشد , تغذیه ,
:: برچسب‌ها: دندان های شیری , ریزش آب دهان , رویش دندان , ژل های بی حس کننده دندان , دندانی های پلاستیکی , مسواك هاي انگشتي ,



بازدید : 1727
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

گاهی پیش می آید که مادر هنگام پوشک کردن متوجه می شود که دهانه خروجی واژن کودکش بسته به نظر می رسد، شاید هم متخصص کودکان، موقع معاینه متوجه این نقص بشود.
به هر حال «چسبندگی لابیاها» یک مشکل نسبتا شایع و می توان گفت شایع ترین اختلال فضای بین لابیاهاست که معمولا در دختران یک تا دو ساله دیده و تشخیص داده می‌شود.
مطالعات انجام شده روی بیش از ۱۹۰۰ کودک دختر در یک کلینیک مربوط به امراض کودکان نشان می‌دهد که ۱/۸ درصد آنها دچار چسبندگی لابیاها هستند؛ در حالی که در بررسی بیش از ۹۰۰۰ نوزاد دختر هیچ اثری از وجود چسبندگی دیده نشده بود. با وجود این شیوع نسبتا بالا ممکن است تاکنون چیزی در این مورد نشنیده  باشید؟ پس ادامه مطلب را از دست ندهید!


:: موضوعات مرتبط: بلوغ , رشد , مشکلات دختر بچه ها ,
:: برچسب‌ها: چسبندگي‏ لابیاها , يک مشکل دخترانه , رو‏شهای‏ درمان‏ چسبندگی‏ لابیا , عوارض چسبندگی‏ لابیا , کرم‏ استروژن‏ ,



ابهام جنسی
نوشته شده در جمعه 11 ارديبهشت 1394
بازدید : 1510
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

ابهام جنسی به حالتی گفته می شود که دستگاه تناسلی کودک نامشخص باشد، مثلا ظاهر پسرانه در یک دختر و یا ظاهر دخترانه در یک پسر وجود داشته باشد.


:: موضوعات مرتبط: بلوغ ,
:: برچسب‌ها: ابهام جنسی , انواع دستگاه تناسلی مبهم , دو جنسی کاذب , علایم ابهام تناسلی , تعریف ابهام تناسلی , هیپوسپادیاس , علل دستگاه تناسلی مبهم , دو جنسی واقعی , میکروفالوس , ژنیتال آتیپیک , کلیتورومگالی , تشخیص علت دستگاه تناسلی مبهم ,



آلت تناسلی مخفی شده در پسر بچه ها
نوشته شده در سه شنبه 01 ارديبهشت 1394
بازدید : 1118
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

آلت تناسلی مخفی شده یک بیماری مادرزادی است که پسر بچه با آن متولد می شود و سبب نگرانی والدین می گردد. در این حالت آلت تناسلی به داخل شکم کشیده شده و در چربی قسمت تحتانی شکم، گم می شود.


:: موضوعات مرتبط: بلوغ , رشد ,



بازدید : 1468
نویسنده : دکتر عبداله دیدبان

سندرم ترنر یک اختلال کروموزومی است که در اثر تغییر در تعداد کروموزوم در زنان بوجود می آید. زنان مبتلا به این سندرم معمولا باردار نمي‌شوند؛ که این امربه علت فقدان عملکرد تخمدان ها می باشد.


:: موضوعات مرتبط: بلوغ , رشد ,
:: برچسب‌ها: سندرم ترنر , سندرم , بیماری کروموزومی , علائم سندرم ترنر , تشخیص سندرم ترنر , درمان سندرم ترنر , وراثت سندرم ترنر ,



تعداد صفحات : 7